Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan on aloittanut kauden mainiosti. Taskuun tuli Shanghai Mastersin voitto.

O’Sullivan julkaisee sosiaalisessa mediassa paljon urheiluun liittyviä päivityksiä. Hän ei kuitenkaan mielellä kirjoita henkilökohtaisesta elämästään.

Nyt tuohon on saatu poikkeus. Seitsenkertainen maailmanmestari kirjoitti hiljattain ystävänsä järkyttävästä kohtalosta.

– Yritän pitää työasiat pois sosiaalisesta mediastani, mutta viimeisen 48 tunnin aikana on tapahtunut jotain, joka on järkyttänyt Laila Rouassia (snookertähden kumppani) ja minua. Erittäin rakas ystävämme Elias Kazmi oli mukana tieraivotapauksessa.

– Se johti siihen, että poliisien poika roikotti Eliasta täydessä vauhdissa autosta Jammussa, Kashmirissa. Elias on teho-osastolla, ja hänellä on aivoveritulppa sekä murtuneita luita, eikä ole tietoa selviääkö hän.

– Rukoilemme hänen puolestaan kotona, mutta teidän jakavan tämän julkaisun. Tiedän, että minulla on suuri fanijoukko Intiassa, ja jos voisitte tehdä yhden asian puolestani, niin jakakaa tämä julkaisu. Laita perheesi ja ystäväsi jakamaan se myös. Kaikki ansaitsevat oikeutta. Elias Kazmi ansaitsee oikeutta.

Päivitys tästä.