Suomalaishiihtäjien maailmancup-kausi ei ole alkanut täysin toivotulla tavalla. Jotkut ovat toki onnistuneet parantamaan.

Rebecca Immonen on ollut elämänsä vedossa. Hän oli 33:s Rukan maailmancupin 20 kilometrin vapaan kisassa ja 37:s Jällivaaran kympin vapaalla.

Immonen, joka ei ole mukana Östersundin maailmancupissa, palasi reissun jälkeen kotiin ja kertasi tuntojaan Instagramissa.

– Kotona. Vähän vajaa kuuden viikon reissu takana. Pariin viikkoon 4 kertaa maailmancupin startit, joka taitaa olla yhtä paljon, kun ennen sitä 25 vuoden aikana yhteensä. Lisäksi ensimmäinen aikuisten maajoukkueviesti ja joitain hyviä hiihtoja, avasi Immonen.

– Silti pettynyt, koska haluaisi enemmän. Pystyä parempaan. Suoriutua paremmin. Saada aina sen huippuonnistumisen, mutta sekaan vain, ikävä kyllä, mahtuu näitä heikompiakin kisoja. Vihaan ”olla huono”. Mutta ei auta, kun kattoa peiliin ja yrittää olla jotain muuta ens kerralla. Silti kuitenkin pitää myös muistuttaa itselle, että on menty selvästi eteenpäin viime vuodelta. Joten pikku hiljaa.

– Nyt hengähdän ja nojailen hetken sauvoihin, mutta sen jälkeen jatkuu taas työt. Ja niitä on, mutta niistähän me onneks tykätään, päätti Immonen.

Päivitys tästä.