Ranskan Miramasissa järjestettiin perjantaina yleisurheilutapahtuma, johon osallistui kolmiloikkaaja Simo Lipsanen. Pelipaikalle oli saapunut myös Nooralotta Neziri.

Kisojen alla saatiin kuitenkin murheellisia uutisia. Neziri julkaisi kaksi kuvaa Instagramissa: ensimmäisessä otoksessa nainen hymyili leveästi juoksurata takanaan, toisessa otoksessa nainen oli sängyssä peiton alla.

– Odotin niin innolla juoksemista täällä Miramasissa. Mutta aloin kärsiä pienestä kuumeesta. Yritin levätä ja palautua, mutta sitten pieni kuume tuli takaisin. Parempi ottaa varman päälle. Lähden kotiin tänään sen sijaan, että olisi tällä kauniilla stadionilla. Toivottavasti pääsen jälleen kisaamaan 9. helmikuuta Lyonissa, viestitti Neziri.

Lipsanen teki Miramasissa tuloksen 16,64. Se on kauden kotimainen kärkitulos.

– Talven harjoittelu on mennyt hyvin ja vauhtipuolella pitäisi olla reserviä ihan hyvin. Nyt täytyy vain saada loikkien ajoitukset kohdilleen, arvioi mies SUL:n tiedotteella.

Santtu Heikkinen taas juoksi Saksan Erfurtissa 1 500 metrin kilpailussa talven kotimaisen kärkiajan 3.42,37.

– Tämä oli vähän hukkaan mennyt kilpailu. Juoksijaletka katkesi heti alussa. Jäin siinä taakse, enkä vaan pystynyt nousemaan, Heikkinen harmitteli SUL:n tiedotteella.

Kuvat tästä.

LUE MYÖS