Keihäänheiton maailmantähti Johannes Vetter heitti vuonna 2020 peräti 97,76 metriä kantaneen kaaren. Monet odottivat sen jälkeen, että saksalaistähti rikkoo Tshekin Jan Zeleznyn maailmanennätyksen.

Nyt on käynyt toisin. Mies on kärsinyt vakavista vammoista, eikä häntä nähty myöskään Rooman EM-kisoissa. Vetter ei ole kilpaillut tänä vuonna. Hän oli viime vuonna mukana neljässä kisassa, ja paras kaari kantoi 80,82 metriä.

– Jonkin sortin lihasmurheita heittokädessä, kommentoi saksalaisen kilpailumanageri Tero Heiska Iltalehdelle Vetterin tilannetta EM-kisojen yhteydessä.

Vetterin valmentaja Boris Obergföll puolestaan kertoi Iltalehdelle, että Vetterin on tarkoitus kilpailla kesäkuun lopussa.

Viime viikolla saatiin kuitenkin todellinen yllätysilmoitus saksalaistähdeltä itseltään. Hän tiputti Instagramin kovan tiedon ainakin niille, jotka eivät seuraa Saksan paikallispolitiikkaa.

– Kiitos paljon tuestanne ja lukuisista äänistä paikallisvaaleissa! Olen hyvin ylpeä, että pääsin valtuustoon yli 10 000 äänellä. Odotan innolla myös muuttoa ja uusia tehtäviä Offenburg-Waltersweierin kaupunginvaltuustossa, kirjoitti Vetter.

Tieto Vetterin poliittisesta urasta herätti ihastusta ja hämmennystä.

– Aiotko osallistua olympialaisiin? Kaipaan sinua. Toivotaan sinua olympialaisiin! kirjoitti eräs ja sai monet yhtymään.

Vetter ei vastannut fanien kommentteisiin. Ilmassa on siis kysymysmerkki miehen uran jatkosta.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS