Aleksandr Povetkin tyrmäsi Mike Perezin jo ensimmäisessä erässä.

Povetkin otteli perjantaina kuubalaista Pereziä vastaan karsinnassa raskaan sarjan WBC-liiton titteliotteluun. Perez otti ensimmäisen kerran lukua, kun ensimmäistä erää oli oteltu vasta minuutti ja viisitoista sekuntia Povetkinin osuessa terävästi oikeallaan.

Perez nousi kanveesista ja yritti jatkaa matsia. Kuubalainen ei kuitenkaan selvinnyt venäläisen toisesta iskusta, vaan hoiperteli pienen yrityksen jälkeen köysiin, jonka jälkeen tuomari päätti keskeyttää mittelön ensimmäisen erän puolivälissä.

Voiton myötä Povetkin päässee haastamaan WBC-liiton tittelimatsissa Deontay Wilderin. Povetkinin ammattilaisuran ainoa tappio tuli Vladimir Klitshkoa vastaan vuonna 2013. Venäläinen haluaisi uusinnan Klithskosta, mutta aika näyttää nähdäänkö kaksikkoa enää samassa kehässä.