Helsingissä pelataan torstaina tosissaan miesten Superpesistä, mutta tauolla on luvassa vähemmän ryppyotsaista menoa, nimittäin näytösottelu, jossa musiikin ja urheilun yhdistävä hauskanpitojoukkue Ganes pelaa Helsingin Puna-Mustien naisjoukkuetta vastaan.

Pelissä on mukana rokkareita ja urheilijoita laidasta laitaan, sillä kentällä nähdään käyskentelemässä joukkueen perustajajäsen Remu Aaltonen, jonka Hurriganes-yhtyeen ”Get on”-kappale on toiminut Sotkamon Jymyn kentälletulo- ja juoksubiisinä jo vuosikaudet.

Lisäksi Ganesin kapteenina nähdään mäkihyppylegenda Matti Nykänen. Tämän lisäksi mukana on mm. pesäpallolegenda Kari Kuusiniemi ja jalkapallon 6-kertainen Suomen mestari Tuomas Kansikas.

– Tapana on ollut kutsua joukkueeseen eri lajeista suosikkipelaajiani. Pelaajan ei tarvitse olla hyvä, tärkeintä on olla persoona.
esimerkiksi Remu on äijien äijä. Oon tuntenut sen 20 vuotta ja en ota vieläkään selvää siitä, joukkueen toinen perustajajäsen Ari Juntunen hymyilee.

– Urheilu on mykyään liian vakavaa. Piirrellään fläppitauluun ja puvut päällä pelin jälkeen annetaan kommentteja. Me pidetään hauskaa. Mä en oo näistä peleistä yleensä muuta saanut kuin ison puhelinlaskun, Juntunen nauraa.