Kolminkertaista ja hallitsevaa salibandyn Suomen mestaria, Seinäjoen Peliveljiä, koko uransa edustanut Tuukka Kiviranta, 30, jatkaa Seinäjoella.

Armottomana karvaajana ja tiukkojakaan tilanteita kaihtamattomana pelaajana tunnettu Kiviranta neuvotteli kevään ja alkukesän mittaan myös siirrosta ulkomaille. Loppujen lopuksi tuttu kotiseura oli kuitenkin se paikka, missä upea ura saa edelleen jatkoa.

Kivirannan ura SPV:ssä alkoi jo vuonna 1998, kun SPV pelasi 2. divisioonassa. Tuolloin peruskoulun yläastetta käynyt Kiviranta ponnisti Peliveljiin 1984 syntyneestä ikäluokasta, johon kuului monia muitakin lahjakkaita urheilijoita, mm. jääkiekon puolelta paremmin tunnettu Petri Kontiola. Kiviranta ehti olla siis jo nostamassa SPV:tä aikanaan kakkosesta liigaan, ja nyt pelattuja kausia hänellä on jo liigakentiltäkin 11. Niissä on syntyneet tehot 168 + 93 = 261. SPV:n ensimmäisellä mestaruuskaudella 2011-12 Kiviranta voitti myös play offien pistepörssin.

Nyt tehdyn päätöksen myötä Kivirannalla on mahdollisuus saavuttaa ensi kaudella 300 pelatun liigaottelun rajapyykki SPV:n paidassa. Tuohon Peliveljissä vielä rikkomattomaan määrään on Kivirannalla matkaa 12 ottelun verran. Hänen edellään on tässä tilastossa ainoastaan yksi pelaaja, niin ikään Seinäjoella uraansa jatkava joukkueen kapteeni Ville Kuusela, joka on kuuden ottelun päässä merkkipaalusta.