Sulkapalloilija Eetu Heino taipui Puolan avointen finaalissa Ranskan Thomas Rouxelille.

Turnauksessa kuudenneksi sijoitettu Rouxel voitti ensimmäisen erän melko selvästi 21–11. Toisessa erässä Heino onnistui paremmin haastamaan ranskalaista, mutta myös toinen erä päättyi lopulta Rouxelin voittoon lukemin 21–16. Näin Heino sijoittui Puolan turnauksessa hopealle.

– Ei ollut ollenkaan yhtä hyvä peli kuin eilen. Liike oli liian passiivista ja kaveri pääsi viemään peliä. Verkko olisi pitänyt saada haltuun paremmin, Heino analysoi ottelun jälkeen.

Heino kilpailee seuraavaksi Ranskassa, jossa pelataan Orleans International -turnaus maalis-huhtikuun vaihteessa. Samassa kisassa ovat mukana myös miesten kaksinpelissä Ville Lång ja Kalle Koljonen ja naisten kaksinpelissä Nanna Vainio. Pian Orleansin turnauksen jälkeen on vuorossa Suomessa pelattava Finnish Open -turnaus.

Lähde: Sulkapalloliitto