Suomalainen bikini fitness -kilpailija Henna Peltonen voitti juhannusviikonloppuna lajinsa EM-kultaa Italiassa pidetyssä kilpailussa.

Voitostaan onnellinen Peltonen on avannut tuntojaan tuoreimmassa blogijulkaisussaan.

– On ollut loukkaantumisia, niin onnistumisia kuin epäonnistumisia sekä myös pettymyksiä. Niistä on kuitenkin aina noustu ja opittu ja töitä on tehty aina vain entistä kovempaa.

– Nämä olivat jo viidennet ja kuudennet bikini fitness kisani vuosien aikana. Kisadieetin voi tehdä hyvin monellakin eri tapaa ja onkin ollut todella opettavaista huomata mikä tapa on itselle se sopivin.

Peltosen mukaan, Italian paahtava helle teki tämän vuotisista EM-kilpailuista todella tuskaiset.

– Sorassa oli koko ajan yli +35’c lämmintä ja kisahalli oli todellakin kuin sauna! Ei ilmastointia eikä kisavärin vuoksi ollut mitään mahdollisuutta pitkän päivän aikana viilentää itseään edes kylmällä vedellä.

– Kaikkien nesteiden juominen lopetetaan kilpailua edeltävänä päivänä, eikä ennen lavalle menoa saa juoda nestettä ollenkaan. Pääsin itse pois lavalta vasta ilta kahdeksan jälkeen, eli olin juomatta nestettä yli 27h.

– Pääsin itse pois lavalta vasta ilta kahdeksan jälkeen, eli olin juomatta nestettä yli 27h. Voin kertoa, että siinä kuumuudessa se todellakin tuntui ja nestehukan ja lämpötilan vuoksi myös pyörryin ennen lavalle menoa.

Lue Henna Peltosen koko blogijulkaisu tästä.