Jon Jones kohahdutti vapaaotteluyhteisöä haastamalla WWE-tähti Brock Lesnarin otteluun voitettuaan Daniel Cormierin kevyen raskaan sarjan mestaruusottelussa heinäkuussa.

Showpainissa mainetta niittänyt Lesnar oli aikoinaan yksi UFC:n valovoimaisimmista ottelijoista hallittuaan hetken promootion raskaan sarjan painoluokkaa.

Mahdollinen megaottelu vesittyi kuitenkin nopeasti, kun kävi ilmi, että Jones oli antanut kiellettyä ainetta sisältäneen dopingnäytteen ennen otteluaan Cormieria vastaan. Jonesilta riistettiin mestaruusvyö ja häntä odottaa, mitä luultavimmin, pitkä kilpailukielto.

Entinen UFC-ottelija Brenden Schaub paljasti Joe Roganin podcastissa, että Lesnar oli tosissaan tekemässä paluuta UFC-häkkiin.

– Juttelin Bill Goldbergin kanssa, hän on Lesnarin paras ystävä. Kysyin häneltä, aikooko Lesnar tulla takaisin ja hän vastasi, että Lesnar oli tekemässä paluuta mutta Jonesin käry vesitti hänen aikeensa. Tämä tieto tosissaan pilaa päiväsi. Mieti, olisimme nähneet sen monsterin jälleen UFC-häkissä, Schaub tilitti.