UFC:n Shanghain otteluillassa entisen keskisarjan mestarin Michael Bispingin voittanut Kelvin Gastelum kaavailee jo seuraavaa koitostaan. Gastelum haluaa kohdata UFC:n keskisarjan väliaikaisen mestarin Robert Whitakerin ensi vuoden helmikuussa UFC 221 -otteluillassa.

– Kuulin, että Robert Whitaker kaipaisi vastustajaa Australian illan pääotteluun. Olen valmis haasteeseen. Mielestäni meidän pitäisi otella seuraavaksi. Olemme kummatkin nuoria miehiä, emmekä ole vielä saavuttaneet edes urheilullista huippuamme. Pieksin juuri sen kaverin, jonka piti olla sarjan ykkösmies. Mielestäni minun pitäisi olla seuraavaksi vuorossa mestaruusmatsiin, MM-haastaja uhosi Shanghain illan lehdistötilaisuudessa.

Gastelum ylsi ällistyttävään ensimmäisen erän tyrmäysvoittoon entistä mestaria Michael Bispingiä vastaan Shanghain illan pääottelussa. Kovaa nousua rankingeissa tehnyt 26-vuotias amerikkalaisottelija ei pistäisi pahakseen myöskään mittelöä keskisarjan varsinaista mestaria Georges St-Pierreä vastaan.

– Olisihan se ehdottomasti hienoa. GSP [St-Pierre] on itsekin sanonut, että kaikki on mahdollista. Whitakerin ja minun tulisi kohdata silti ensin. Kaikki väittävät, että hakkaan vain vanhuksia. Whitaker ei todellakaan ole ainakaan vanhus. Haluan tämän haasteen, Gastelum paasasi.

Arizonan Yumasta lähtöisin oleva Gastelum on voittanut vapaaottelu-urallaan 14 kertaa ja hävinnyt kolmesti. Miehen nimekkäämpiin saavutuksiin kuuluvat voitot Bispingistä, Tim Kennedystä, Johny Hendricksistä ja Nate Marquardtista.