Maailman kovimman lyönnin ennätysmies UFC:n raskassarjan mestaruusotteluun – illassa ottelee myös pahoinpitelytuomiota odottava MM-haastaja

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

UFC:n raskassarjan uusi supertähti Francis Ngannou pääsee haastamaan pian mestaruudesta. MMAJunkien tietojen mukaan ranskalais-kamerunilaiselle ottelijalle on varmistettu ottelusopimus raskassarjan mestaria Stipe Miocicia vastaan UFC 220 -otteluiltaan.

Ngannou ansaitsi mestaruusottelunsa viime viikonloppuna tyrmäämällä vapaaottelulegenda Alistair Overeemin näyttävästi raskassarjalaisten ottelun ensimmäisessä erässä. 31-vuotias Ngannou on otellut UFC:ssä neljä kertaa voittaen kaikki ottelunsa ensimmäisen erän lopetuksella.

Otteluilta järjestetään Bostonissa 20. tammikuuta. Illassa nähdään myös kevyen raskassarjan mestaruusottelu, missä hallitseva mestari Daniel Cormier kohtaa törkeästä pahoinpitelystä oikeudessa syytetyn Volkan Oezdemirin.

MM-haastaja Oezdemir joutui viime kuussa kohun keskelle tyrmättyään ennestään tuntemattoman miehen baarissa riidan päätteeksi. Oezdemir pidätettiin törkeästä pahoinpitelystä syytettynä. Häntä uhkaa pahimmillaan jopa 15 vuoden vankeustuomio.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!