Mieletön tyrmäys! Onko tässä UFC:n seuraava raskassarjan kuningas – hurja kuva ei jätä epäselvyyksiä!

© Kuva: Getty Images

Kamerunilais-ranskalainen Francis Ngannou järisytti UFC-häkin ja samalla koko maailman tannerta tyrmäämällä vapaaottelulegenda Alistair Overeemin ensimmäisessä erässä järjettömän raskaalla takakäden osumalla. Hämmästyttävän vaarallinen MM-haastaja on kivunnut nopeasti raskassarjan portaita huipulle asti.

UFC 218 -otteluilta oli Ngannoun paikka nousta kirkkaimpiin parrasvaloihin. Mies ei epäillyt, vaan käytti tilaisuutensa välittömästi. Mestaruusottelun mahdollisuus on epäilemättä tulossa, eikä asiaa ainakaan hidasta suurta huomiota kerännyt UFC:n Instagram -sivuilla julkaistu valokuva hurjasta tyrmäyksestä.

– Nyt on aika hyvä fiilis. Otin tämän matsin, koska voittajan pitäisi ilmeisesti saada mestaruusottelu. Uskon ansainneeni sen, kamerunilaislähtöinen ottelija tunnelmoi MMAFightingin haastattelussa.

Viime viikolla Ngannou sykähdytti kamppailulajien ystäviä iskemällä uuden maailman kovimman lyönnin maailmanennätyksen urheiluteknologisessa testissä. Tähtiottelija tempaisi laitteeseen käsittämättömän 129 161 yksikön tuloksen.

31-vuotias Ngannou on otellut urallaan 11 kertaa ja hävinnyt ainoastaan kerran. Kuusi näistä otteluista on käyty UFC:n nimissä. Viimeisen kahden vuoden aikana mies on voittanut neljä ottelua putkeen ensimmäisessä erässä. Kolme lopetuksesta tuli tyrmäyksellä ja yksi nivellukolla.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.