UFC:n raskassarjan mestari vähätteli jättiläismäisen vastustajansa uhkailuja – ”Pelottaa tosi paljon”

© Kuva: Getty Images

UFC:n raskassarjan hallitseva mestari Stipe Miocic on hurjan haasteen edessä tammikuussa, kun amerikkalaisottelija joutuu kohtamaan vapaaottelumaailman kenties pelottavimman MM-haastajan Francis Ngannoun UFC 220 -otteluillassa.

Järkälemäinen ranskalais-kamerunilainen on tyrmännyt lähes kaikki vastustajansa ensimmäisessä erässä, ja uhosi lehdistötilaisuudessa tekevänsä samoin painoluokkansa mestarille.

– Hän tietää, mitä tulee tapahtumaan. Kaikki tietävät, mitä käy kun nyrkkini kohtaa toisen pään. Se on tyrmäys. Tiedän, että hän pyörii täällä aivan ylpeänä mestaruudestaan. Hän tietää myös sen, kuka hänellä on vastassaan. Miocic ei ole ikinä joutunut tällaiseen matsiin, Ngannou uhosi lehdistötilaisuudessa.

Kahdesti UFC-mestaruuttaan puolustanut ohiolaisottelija ei ole kuitenkaan huolissaan. Miocic korosti kohdanneensa ennenkin isoja miehiä, joiden kaatamiseen hän on keksinyt aina keinot.

– Ihan miten vain, hän voi höpötellä mitä haluaa. Mahtava homma. Pelottaa tosi paljon. Olen tässä matsissa altavastaaja, vai mitä? Olen tottunut siihen, eikä se haittaa minua. Tykkään ihmisten turpien tukkimisesta, jenkki-iskijä täräytti.

Miocic voitti mestaruusvyönsä alun perin Fabricio Werdumilta toukokuussa 2016. Reilun vuoden mittaan hän on ehtinyt puolustaa titteliään jo kahdesti Alistair Overeemiä ja Junior dos Santosia vastaan.

Ngannou taas ansaitsi MM-ottelunsa tyrmäämällä painoluokan ykköshaastajiin kuuluvan vapaaottelulegendan Overeemin ällistyttävällä takakäden osumalla ensimmäisessä erässä. Miehet kohtaavat 20. tammikuuta UFC 220 -otteluillassa Bostonissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.