© Kuva: Getty Images

Anthony Joshuan tukema nyrkkeilysali häätöuhan alla – syynä kohonnut terrori-iskujen riski

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Nyrkkeilyn raskassarjan supertähden Anthony Joshuan vahvasti tukema Tauntonin Amateur Boxing Club -nyrkkeilysali on häätöuhan alla Englannin kasvaneen terrorismiriskin vuoksi. Tauntonin paloaseman tiloissa jo 20 vuotta toiminut sali joutuu etsimään uutta toimipaikkaa, sillä viranomaiset ovat arvioineet pelastuslaitosten tilojen olevan aiempaa selkeämpiä terrori-iskujen mahdollisia kohteita.

Salin valmentajan Mark Glanvillen mukaan palolaitos antaisi mielellään toiminnan jatkua tiloissaan. Ongelmana on kuitenkin uusi riskiarvio, jonka mukaan paloasemalla ei pitäisi kulkea jatkuvasti tuntemattomia ihmisjoukkoja ja satunnaisia harhailijoita. Kaikki tuntemattomat henkilöt voivat nostaa terrori-iskun riskiä.

– Palolaitos on ollut aivan mahtava meitä kohtaan ja antanut meidän toimmia heidän tiloissaan jo 20 vuoden ajan. Nyt meille kuitenkin kerrottiin, että toimintamme on turvallisuusriski. Tuoreiden terrori-iskujen vuoksi he eivät halua satunnaisia ihmisiä kulkemassa tiloissaan. He eivät potki meitä ulos, mutta se saattaa tapahtua vielä myöhemmin. Meidän pitäisi löytää uudet tilat, jossa porukka voi kulkea vapaasti, Glanville pohdiskeli This Is The West Country -sanomalehden haastattelussa.

Somersetin maakunnan pikkukaupungissa Tauntonissa sijaitseva sali on ollut pitkään huippuottelija Joshuan tukema. Brittitähti lähti alunperin mukaan toimintaan kuultuaan erään nuoren harrastajan kuolemasta viime vuonna.

Salin toiminnan keskiössä on nuorten syrjäytymisen estäminen urheilun harrastamisen kautta. Ongelmanuoreksi tunnustautunut Joshua päätyi itsekin alun perin nyrkkeilyn pariin samanlaisen ohjelman kautta.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos