Kuva: UFC-pomon ilme kertoo kaiken – väärä mies kaatoi seuraavan supertähden?

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

UFC-pomo Dana White on saanut osakseen kosolti irvailua Stipe Miocicin pidettyä hallussaan raskassarjan mestaruusvyön.

Miocic kohtasi lauantai-iltana Francis Ngannoun UFC 220 -otteluillassa Bostonissa. Kokenut Miocic kukisti haastajansa yksimielisellä tuomaripäätöksellä (uutinen).

Ennakkoon UFC hehkutti Ngannouta ”maailman pelottavimpana miehenä”. 31-vuotiaasta Ngannousta on povattu seuraavaa organisaation supertähteä.

Miocic huomasi jo ennen ottelua, että hänen haastajansa saa paljon enemmän huomiota UFC:n markkinoinnissa.

– On ilmeisen selvää, että UFC haluaa Ngannoun voittavan. Se on hieman epäkunnioittavaa, Miocic sanoi MMAFighting.comille.

Hallitseva mestari piti pintansa, ja kukisti hehkutetun haastajansa lauantaina. Toukokuusta 2016 lähtien raskassarjan mestaruutta hallussaan pitänyt Miocic kukisti Ngannoun varsin yksipuolisen näytöksen jälkeen.

Whitesta leviää sosiaalisessa mediassa kuva, joka on napattu kesken Miocicin ja Ngannoun välisen taiston. Tuon otoksen perusteella White vaikuttaa hyvinkin pettyneeltä siihen, että Miocic on niskan päällä ja Ngannou altavastaajana.

UFC-pomo White ei saanut laittaa mestaruusvyötä Miocicin päälle. Miocic nappasi vyön Whiten kädestä, ja yksi vapaaottelijan valmentajista sai kunnian.

– Valmentajani kunnioittaa minua ja minua kunnioitan häntä. Piste. En tiedä, kunnioittaako White minua. Minua ei kiinnosta, Miocic sanoi lehdistötilaisuudessa.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!