Suomalaisittain upea talviurheilupäivä sai jatkoa, kun Suomen yhdistetyn joukkue sijoittui upeasti kolmanneksi maailmancupin joukkuekilpailussa Ranskan Chaux-Neuvessä. Kilpailun voittoon viiletti Norja ja toiseksi tuli Saksa, jonka ankkuri Vinzenz Geiger onnistui viimeisellä kilometrillä jättämään Suomen Eero Hirvosen.

Suomi lähti hiihto-osuudelle hyvistä asemista toisena noin minuutin mäkiosuuden jälkeen johdossa olleen Norjan perässä. Alun perin Suomen piti lähteä vasta kolmantena, mutta edellä ollut Itävalta pudotettiin seitsemänneksi yhden kilpailijan hyppypuvun osoittauduttua sääntöjen vastaiseksi.

Kilpailun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, sillä Norjan johto piti loppuun asti. Lopussa ero oli Saksaan 13,1 ja Suomeen 20,5 sekuntia.

Suomen joukkue kilpailussa oli Leevi Mutru, Arttu Mäkiaho, Ilkka Herola ja Eero Hirvonen

Edellisen kerran Suomi on yltänyt yhdistetyn joukkuekilpailussa palkintopallille yli 11 vuotta sitten.