UFC:n kevyen raskassarjan maailmanmestari Daniel Cormier ymmärtää, mitä on pelissä, kun hän ottaa yhteen raskassarjan mestaruuden puolustusennätyksen vasta rikkoneen Stipe Miocicin kanssa ensi heinäkuussa. Vapaaottelukonkarin mielestä voitto toisesta mestarista tekisi hänestä ansaitusti kaikkien aikojen parhaan kamppailijan.

– Voitan tämän ottelun 7. heinäkuuta, ja tulen kaikkien aikojen parhaaksi ottelijaksi. Olen tehnyt jotain ennenkuulumatonta. Olen aina tavoitellut juuri sitä. Jahtasin sitä otellessani Jon Jonesia vastaan, sillä hänet voitettuani olisin voinut sanoa olevani maailman paras. Olen aina jahdannut samaa asiaa. Kun teen jotain tällaista, joka on niin hullua, ettei sitä ole kukaan yrittänyt – voin sanoa olevani mukana keskustelussa kaikkien aikojen parhaan tittelistä, Cormier latasi MMA Hourin haastattelussa.

Entinen olympiapainija ja vapaaottelun kaksinkertainen MM-voittaja on otellut raskassarjassa ennenkin. Mies tärisytti tannerta painoluokassa vuosina 2009-2013 voittaen matkan varrella Strikeforce-promootion raskassarjan turnauksen mestaruuden.

Vaikka tuleva haaste on kova, luottaa 38-vuotias kamppailutähti edelleen kykyihinsä.

– Kun ajattelen matsia Stipeä vastaan, se on todella rankka ottelu minulle. Se on todella korkea vuori, joka minun pitäisi kiivetä ylös. Totuus on kuitenkin se, että olen aina puhunut perinnöstä ja sen merkityksestä. Jos onnistun tässä, kukaan ei voi kieltää sitä, mitä olen tehnyt tämän lajin hyväksi, jenkkiottelija julisti.