UFC:n presidentti Dana White latasi sunnuntaina Instagram-tililleen kuvan, jossa hän seisoskelee showpainiorganisaatio WWE:n supertähden ja UFC:n entisen raskassarjan maailmanmestarin Brock Lesnarin rinnalla. Monet uskovat, että päivitys vihjailee dopingtuomionsa kärsineen jenkkitähden paluusta UFC-häkkiin.

UFC:n raskassarjan suurimpiin vetonauloihin kuuluneen järkäleen paluu häkkiin voi olla jälleen lähellä. Lesnar otteli viimeksi kesäkuussa 2016 Mark Huntia vastaan, mutta kärähti heti ottelun jälkeen kiellettyjen steroidien käytöstä.

Supertähdelle lätkäistiin vuoden kilpailukielto, ja voittomerkintä ottelusta Huntin kanssa käännettiin tuloksettomaksi. Rangaistuksen seurauksena Lesnar vetäytyi jälleen vapaaottelusta ja palasi showpainin maailmaan.

Nyt mies on kuitenkin kärsinyt jo tuomionsa. Lesnar esiintyy Whiten kuvassa ”UFC”-logoa kantava paita päällään. Vaikka kuvasta ei voikaan vetää mitään suoria johtopäätöksiä, on kokeneella promoottorilla epäilemättä jokin kortti hihassaan.