Venäläinen Sport-Ekspress on listannut Peyongchangin olympialaisten kuumimmat kaunottaret.

Aviisi on nostanut esille kymmenen nimeä. Osa urheilijoista on varmasti monille suomalaisille tuttuja, mutta mukana saattaa olla myös vähemmän tunnettuja kasvoja.

Sport-Ekspressin mainitsemista urheilijoista ampumahiihtäjä Dorothea Wierer ja hiihtäjä Charlotte Kalla ovat varmasti talvilajien seuraajille tutut nimet.

Norjalainen lumilautailija Silje Norendal voitti viime vuonna MM-pronssia big airissa. Rachel Homan puolestaan on Kandan curlingjoukkueen kapteeni.

Taitoluistelija Carolina Kostner ylsi Sotshin olympialaisissa pronssille. Norjalainen pikaluistelija Hege Bökko ei ole vielä menestynyt yhtä hyvin kuin veljensä, pikaluistelun olympiamitalisti Håvard Bökko.

Sarah Hendrickson on mäkihypyn maailmanmestari vuosimallia 2013. Sarah Potomak puolestaan taistelee Peyongchangissa Kanadan jääkiekkomaajoukkueen riveissä.

Anna Fernstädt on syntynyt Tshekissä, mutta hän kilpailee Saksan väreissä. 21-vuotias neito kisaa skeletonissa eli mahakelkkailussa. Danielle Scott on kotoisin Australiasta. Hän on voittanut kaksi MM-mitalia freestylen hypyissä.