UFC:n keskisarjan entinen maailmanmestari Michael Bisping hämmästyi kuubalaisen MM-haastajan Yoel Romeron tempauksesta viime lauantain UFC:n Australian otteluillassa. Brittikamppailijan mukaan MM-ottelun järjestävät tekivät erikoisessa tilanteessa virhearvion.

Romero tyrmäsi hurjalla iskusateella Luke Rockholdin ja ryntäsi heti syleilemään ja lohduttamaan vastustajaansa häkin seinää vasten. Bispingin mielestä ottelun toimitsijoiden olisi pitänyt estää Romeron ryntäys Rockholdin kimppuun ottelijoiden turvallisuuden vuoksi.

Brittikonkari korosti tuoreessa Believe You Me -podcastinsa jaksossa, että tyrmätylle ottelijalle tulisi antaa tilaa palata rauhassa tajuihinsa. Bispingin mukaan kovan tyrmäyksen jälkeen voi olla niin sekaisin, ettei heti edes tajua, missä on.

– En todellakaan nauti tuollaisten tyrmäysten näkemisestä. Hän joutui tyrmätyksi ja näytti niin musertuneelta ja maansa myyneeltä. Vielä pahemman asiasta teki sen, että hänet juuri tyrmännyt Romero ryntää hänen naamansa eteen, puristaa hänet häkkiä vasten ja huutaa rakastavansa häntä. Rockhold oli aivan sekaisin ja piti silmiään kiinni. Hän näytti aivan helvetin pelästyneeltä! Heidän [ottelun toimitsijoiden] ei olisi pitänyt koskaan sallia sitä, UFC-tähti ryöpytti.