Ruotsin UFC-ylpeys Alexander Gustafsson on viritellyt paluutaan häkkiin ärhäkän roskapuheen tulvan voimin. Kamppailutähti on sohinut viime aikoina kuiteillaan useampaan suuntaan, ja viimeisimmän tölväisyn kohteeksi joutui keskisarjan entinen maailmanmestari Luke Rockhold.

Gustafsson on yrittänyt houkutella kevyen raskassarjan mestaria Daniel Cormieria hyväksymään MM-ottelun kanssaan. Jenkkimestari on kuitannut huutelun kuitenkin vain toteamalla, että pitkän tauon luokkaantumisen vuoksi ottanut kevyen raskassarjan ykköshaastaja voisi ottaa ensin pari lämmittelymittelöä alleen.

Ruotsalaishaastaja on ottanut nyt tähtäimeensä Cormierin lähimpiin treenikavereihin kuuluvan Rockholdin. Amerikkalainen hävisi vasta keskisarjan MM-ottelunsa Yoel Romeroa vastaan, ja saattaisi olla suurikokoisena keskisarjalaisena valmis vaihtamaan painoluokkaansa astetta ylemmäksi.

Gustafsson uhosi jenkkikamppailijalle Instagramissa varsin ankarin sanankääntein.

– Luke Rockhold, tiimitoverisi pitää painoluokkaansa panttivankina. Luulet, että kevyessä raskaassa sarjassa on tarjolla vain helppoja matseja. Jos luulet, että Romero lyö kovaa niin odotahan, kun pääset isojen poikien luokse. Haluan Cormierin, mutta tyrmään mielelläni sinut lämmittelyksi. Kannattaa olla varuillaan, jos nostat painoasi. Olen ovellasi odottamassa, Gustafsson täräytti.