UFC:n keskisarjan entinen maailmanmestari Luke Rockhold on tehnyt uransa mittaan mallin sivutöitä. Hurjien kamppailutaitojensa lisäksi komeudestaan tunnettu jenkkiottelija on nyt pestattu Polo Ralph Laurenin uuden hajustelinjan mainoskasvoksi.

Rockhold esiintyy amerikkalaisen huippusuositun muotimerkin mainoksissa tyylikkäässä puvussa. UFC-tähti edustaa Polo Ralph Laurenin kuuluisaa Polo Blue -hajustelinjaa.

Luke Rockhold

@LukeRockhold
#Repost @poloralphlauren
・・・
#Polo Ralph Lauren is excited to announce @LukeRockhold as the new face of our iconic fragrance, #PoloBlue.

Jenkkikamppailija on väläytellyt ajoittain vaihtavansa vapaaottelun kokonaan mallin töihin. Rockhold on ollut useaan otteeseen tyytymätön tapaan, jolla UFC on kohdellut häntä. Promootion ottelukorvaukset ovat olleet aiemmin miehen mielestä liian vaatimattomia.

Rockhold otteli viime kuussa keskisarjan väliaikaisesta mestaruudesta Yoel Romeroa vastaan. Hurjasta taistelusta huolimatta amerikkalaisiskijä hävisi ottelun rankalla tyrmäyksellä kolmannessa erässä.

Strikeforcen ja UFC:n entinen keskisarjan mestari on otellut ammattilaisurallaan 20 kertaa. Rockhold on voittanut mittelöistään jopa 16 ja hävinnyt vain neljä. Mies kuuluu edelleen keskisarjan kovimpiin MM-haastajiin.