Vapaaottelun maailmassa on kuohunnut tällä viikolla hurja huhumylly. Entisen WWE-legendan ja UFC:n raskassarjan maailmanmestarin Brock Lesnarin huhutaan palaavan pian kahdeksankulmaiseen häkkiin. Raskassarjan ottelija Derrick Lewis päätti huvittaa kamppailufaneja toivottamalla Lesnarin tervetulleeksi takaisin hulvattomalla Instagram-videollaan.

Huvittavan somevideon luovuus on omaa luokkaansa. Videolla nähdään pätkä komediaklassikko Yksin kotona -elokuvasta, jossa MacCaulay Culkinin esittämä pieni poika uskaltautuu viimein taas ulos talostaan jouduttuaan murtovarkaiden piinaamaksi. Epäonnekseen poika törmää kuitenkin pelottavan näköiseen vanhempaan mieheen, ja juoksee takaisin kotiinsa kirkuen pelosta.

Vapaaottelufaneille videosta tekee hervottoman mainio editointitemppu. Lewisin videolla pikkupojan naaman tilalle on muokattu järkälemäisen Lesnarin naama. Kuumottavan vanhan miehen rintaan on editoitu Yhdysvaltain antidopingtoimiston USADA:n logo.

Videolla kuittaillaan Lesnarin toistuville dopingkäryille, jotka pilasivat hänen viimeisimmän paluunsa UFC:n riveihin. Showpainitähti yritti palata vapaaottelun huipulle kesällä 2016 huippuottelussa Mark Huntia vastaan, mutta jäi kiinni steroidien käytöstä.

Jättiluokan mittelö käännettiin tuloksettomaksi, ja Lesnar hävisi kaikki voittorahansa valtiolle. Jenkkitähti ei ole otellut UFC:ssä tapauksen jälkeen.