UFC:n raskassarjan kärkipään MM-haastajiin kuuluva Stefan Struve ei ilahtunut kuultuaan Brock Lesnarin kaavailevan jälleen uutta paluuta vapaaottelun huippuorganisaatioon. Hollantilainen täräytti varsin ytimekkäät terveiset WWE-tähdelle tuoreessa MMA Junkien haastattelussa.

213-senttimetrinen potkunyrkkeilyspesialisti ei pelkää häkissä ketään. Tästä huolimatta hän ei mielellään kohtaisi Lesnaria UFC:ssa ikinä.

Hollantilaisottelija on uurastanut vuosien ajan saavutustensa ja uransa eteen. Kaikki tulokset ovat tulleet ilman ainuttakaan dopingkäryä.

Samaa ei voida sanoa showpainipromootio WWE:n legendasta Brock Lesnarista, joka jyräsi useampi vuosi takaperin tiensä UFC:n raskassarjan mestariksi. Lesnar kärähti kuitenkin kielletyistä aineista ja sai häädön promootion palkkalistoilta.

Lesnar palasi kesällä 2016 uudestaan UFC:n riveihin. Järkälemäinen huippupainija riepotteli vapaaottelukonkaria Mark Huntia yivoimaisen voiton arvoisesti. Amerikkalainen kuitenkin kärysi dopingista taas kerran.

28 ottelua ammattilaisurallaan voittanut ja vain yhdeksän hävinnyt Struve on saanut kilpakumppaninsa hölmöilystä tarpeekseen. Hänen puolestaan luonnottoman fysiikan suoritusta parantavilla aineilla luonut Lesnar voisi jatkossakin pysyä showpainin puolella.

– Hän ei pitäisi otella täällä enää koskaan. Hän ei kuulu tänne. Hän jäi kiinni. Katsokaa nyt sitä kaveria. Hän on fyysinen luonnonoikku, ja se tapa millä he antoivat hänen kiertää testejä neljän kuukauden ajan oli aivan järjetöntä. Se on aivan naurettavaa, Struve raivosi.

Lähde: MMA Junkie