Entinen UFC:n raskassarjan mestari Frank Mir lupasi faneilleen tekevänsä kaikkensa, että saisi järjestettyä vielä kolmannen ottelun WWE:n ja vapaaottelupromootion huippusuosittua tähtiottelijaa Brock Lesnaria vastaan.

Jenkkikonkari mielii edelleen päätöstä ottelutrilogialle Lesnarin kanssa. Miehet kohtasivat kahdesti 2000-luvun puolella, ja kummatkin onnistuivat nappaamaan keskinäisistä mittelöistä yhdet voitot.

Ensimmäisen kerran UFC-tähdet ottivat yhteen vuonna 2008, jolloin lukkopainispesialisti Mir päihitti WWE-jättiläisen polvilukolla. Reilun vuoden myöhemmin Lesnar tasasi tilit kaatamalla vastuksensa teknisellä tyrmäyksellä.

Raskassarjan mestareiden välisestä paremmuudesta jäi täten ilmaan vielä useita kysymyksiä. Vaikka fanit ovat toivoneet kolmatta ottelua jo vuosien ajan, eivät Lesnar ja Mir ole otelleet 2010-luvulla kertaakaan.

Jo 38-vuoden ikään ehtinyt Mir ei ole silti luopunut ajatuksesta. Kumpikaan veteraanikamppailijoista ei ole tällä hetkellä UFC:n sopimuksen alla. Amerikkalainen tietää kuitenkin sen, että ottelu Lesnarin kanssa kiinnostaisi epäilemättä sekä vapaaottelun kärkipromootiota että faneja.

– Haluaisin varmistaa, että kolmas ottelu Brock Lesnaria vastaan tulee tapahtumaan. Olkaa vain kärsivällisiä. Brock pitää rahasta, enkä usko minkään muun kuin ottelun minua vastaan tienaavan hänelle enemmän pay-per-view-ostoja. Uskon ottelun järjestyvän suorastaan itsestään näiden taloudellisten seikkojen vuoksi, Mir vakuutti Bloody Elbowin tuoreessa haastattelussa.

Lähde: Bloody Elbow