UFC:n Liverpoolin otteluillassa tehdään vapaaotteluhistoriaa. Loppuunmyyty tapahtuma on ensimmäinen kerta, kun lajin kärkiorganisaation ilta lähetetään suorana lähetyksenä BBC:n radiossa.

Jenkkipromootion varapresidentin David Shawin mukaan kyseessä on selvä osoitus vapaaottelun kasvusta Iso-Britanniassa ja muualla maailmalla.

– UFC:n vetovoima jatkaa kasvuaan kohti uusia korkeuksia ja on vain sopivaa, että tämä lähetys esittää näin historiallista ja suuresti odotettua otteluiltaa täällä Liverpoolissa, Shaw hehkutti BBC:lle.

BBC:n radion ja digitaalisen urheilun johtaja Ben Gallop kehui lähetyksen olevan suuri hetki brittiläisen yleisradion historiassa.

– UFC-lähetyksen lähettäminen suorana on virstanpylväs meille. UFC:n kasvava suosio Britanniassa, varsinkin nuoremman yleisön keskuudessa tekee siitä ihanteellisen lajin lähetyksillemme. Meidän lähetyksemme varmistaa sen, etteivät fanit menetä hetkeäkään tästä illasta, Gallop intoili.

Liverpoolin otteluillan vetonaulana nähdään kaupungin oma kasvatti, välisarjan huippulupaus Darren Till. 25-vuotias nousukas kohtaa tapahtuman pääottelussa potkunyrkkeilyn entisen maailmanmestarin Stephen ”Wonderboy” Thompsonin.