Kolminkertainen olympiavoittaja, unkarilainen uimari Katinka Hosszu, kertoo eroavansa miehestään Shane Tusupista ”henkilökohtaisten ongelmien” vuoksi.

Nyt myös Hosszun henkilökohtaisena valmentajana toiminut Tusup on kertonut oman versionsa tapahtumista.

Amerikkalainen julkaisi Twitterissä tiedotteen, jonka teksti on melko karua luettavaa.

– Kyllä, asia pitää paikkansa. Katinka ja minä emme tule olemaan enää yhdessä – henkilökohtaisesti tai ammatillisesti – näiden ”henkilökohtaisten syiden” vuoksi, Tusup kirjoitti tiedotteessaan ja jatkoi:

– Mutta ansaitsette tietää totuuden. Nuo henkilökohtaiset syyt ovat että hän petti minua. Hän tuhosi avioliittomme pyhyyden menemällä sänkyyn harjoitustoverinsa Daniel Dudasin kanssa.

Aviopari oli yhdessä noin kymmenen vuotta, mutta nyt Tusup tuntee itsensä lähinnä hyväksikäytetyksi.

– Olen omistanut elämäni auttaakseni häntä saavuttamaan lapsuutensa unelmat ja nyt kaikki paljastuukin hänen puoleltaan manipuloinniksi ja petturuudeksi. Koko suhteemme näyttää perustuneen pelkästään valheelle. En usko että hän koskaan rakasti minua, ainoastaan omistautumistani hänelle, Tusup tilittää.

Hosszu voitti Rion olympialaisissa kultaa 100 metrin selkäuinnissa, sekä 200 ja 400 metrin sekauinnissa. Lisäksi unkarilainen nappasi hopeaa 200 metrin selkäuinnissa.

Lähde: swimmingworldmagazine.com