UFC-ottelija Luke Rockhold paljasti loukanneensa säärensä todella pahasti harjoituksissa. Jenkkitähden odotettu kevyen raskassarjan ottelu Alexander Gustafssonia vastaan joudutaan todennäköisesti perumaan tai siirtämään.

Vapaaottelutoimittaja Ariel Helwani latasi Twitteriin puistattavan videon Rockholdin tikkauksesta. Amerikkalaisottelija oli rikkonut jalkansa jo aiemmin, ja onnistui telomaan sen vahingossa uudestaan.

Rockhold kertoi videolla parantumisen ja kuntoutuksen kestävän useita kuukausia. Mies toivoi palaavansa häkkiin aikaisintaan lokakuussa.

UFC-staran oli kaavailtu kohtaavan ruotsalainen Gustafsson kevyen raskassarjan ottelussa 4. elokuuta UFC 227 -otteluillassa. Nyt miesten huippumittelö joudutaan siirtämään myöhemmäksi ajankohdaksi.

Ariel Helwani

@arielhelwani
Luke Rockhold reinjured his leg in training late last week and is now definitely not fighting Alexander Gustafsson this summer. I’m told he’s hoping to return in October, at the earliest. Here’s a video he provided to me of his shin getting stitched up. (Warning: GRAPHIC)