Suomalainen UFC-tähti Makwan Amirkhani toivoo, että mahdollinen voitto Jason Knightista sunnuntaina Liverpoolin otteluillassa auttaisi toiveottelunsa saamisessa.

Turkulainen haluaisi kohdata Knightin jälkeen jenkkiottelija Cub Swansonin. Amirkhani pyysi ottelua UFC:ltä jo aiemmin, mutta toive ei toteutunut.

Amirkhani tietää, että ottelu Swansonia vastaan pitää ansaita. Tähtiottelija uskoo, että periksiantamattomuudestaan tunnettu amerikkalaiskonkari olisi hänelle mainio tason mittari.

– Se olisi todella hyvä matsiasetelma. Uskon siihen, että jos lopetan tämän ottelun [Knightia vastaan] ensimmäisessä erässä, voin kysyä sitä ottelua Cub Swansonia vastaan uuestaan. Hän on se, jonka haluan. Minusta vain tuntuu, että voisin lopettaa hänetkin, Amirkhani vakuutti MMA Hourin haastattelussa.

– Ei voi vain sanoa, että haluan tämän ja tämän ottelijan. Ottelu pitää ansaita. Aion ansaita paikkani Liverpoolissa. Rehellisesti, samalla tavalla kuin voin lopettaa Jasonin [Knightin], se on sama asia minkä voin tehdä Swansonille. En näe siinä mitään eroa, suomalaistähti jatkoi.

UFC:n Liverpoolin illan pääkortti on nähtävissä Viaplayn verkkopalvelussa. Lähetys alkaa kello 17.30 Suomen aikaa.

Lähde: MMA Hour