UFC:n välisarjan MM-haastaja Stephen ”Wonderboy” Thompson hävisi Liverpoolin otteluillassa huippulupaus Darren Tillille kiistanalaisen tuomaripäätöksen myötä. Nyt jenkkitähti paljasti epäilevänsä tuloksen johtuneen englantilaisottelijan kotiedusta.

Till kaivoi viime sunnuntaina voiton Liverpoolin illan äärimmäisen tasaisesta pääottelusta. Moni kuitenkin koki, että entinen potkunyrkkeilyn maailmanmestari Thompson olisi ansainnut voittomerkinnän ottelusta.

Thompson myönsi uudessa MMA Hourin haastattelussa, että uskoo Tillin saaneen tuomaripäätöksen vain kotietunsa vuoksi.

– Jos ottelu olisi ollut missään muualla, kuten Las Vegasissa, olisin voittanut. Tuomarien pitäisi tehdä parempaa työtä. Tiedän, että tasaiset matsit ovat pahoja pisteyttää. Sitä on kuitenkin sattunut viime aikoina todella paljon. Uskon todella, että olisin voittanut, amerikkalainen sadatteli.

UFC-tähti epäili, että Liverpoolin yleisön riehakas eläytyminen otteluun ja jokaiseen Tillin tekemään hyökkäykseen olisi voinut vaikuttaa tuomareiden pisteisiin.

– Ihmiset sanoivat, että joka kerta kun yksikin lyönti viuhahti ohitseni, yleisö hullaantui täysin. Se voi olla mahdollista [vaikutus tuomaristoon]. Heidän pitäisi olla ammattimaisia. Haluaisin ajatella heidän olevan ammattimaisia, Thompson pohdiskeli.

Lähde: MMA Hour