WWE-konkari ja entinen UFC:n raskassarjan maailmanmestari Brock Lesnar kaaveilee jälleen paluuta vapaaottelun kärkipromootion riveihin. Jenkkitähti on asettanut tähtäimeensä dopingtuomiota odottelevan tähtiottelija Jon Jonesin.

Lesnar teki vasta uuden monivuotisen sopimuksen WWE:n kanssa. Kun kyseinen kontrahti umpenee aikanaan, voisi mies palata UFC-pomo Dana Whiten mukaan vapaaotteluun.

White vakuutti viikonloppuna medialle, että maailmankuulu amerikkalaispainija palaa vielä aikanaa UFC:n riveihin.

– Tiedän, että hän haluaa otella, joten olen varma, että saamme ratkaistua sen asian, White kertoi TMZ:lle.

UFC-jehu uskoo, että Lesnar ja Jones päätyvät kohtaamaan toisensa häkissä ennemmin tai myöhemmin.

– He molemmat haluavat sitä. Siitä tulee hauska ottelu, White hehkutti.

Jones haastoi Lesnarin alun perin itse viime kesäkuussa voitettuaan UFC:n kevyen raskassarjan mestaruuden Daniel Cormierilta. Miehen suunnitelmat menivät kuitenkin mönkään, kun hän kärähti jo toista kertaa dopingin käytöstä.

Jenkkikamppailija odottelee tällä hetkellä tuomiotaan dopingrikkomuksestaan. Koska käry oli jo Jonesin toinen, edessä voi olla pahimmillaan jopa neljän vuoden ottelukielto.

Jones sai aiemmin jo tuntuvan sakon Kalifornian urheilukomissiolta ja menetti ottelulisenssinsä. White ei ollut vielä varma tähtiottelijansa tulevaisuudesta, mutta uskoi sen selviävän pian.

– Päädyn selvittämään sen ensi kuussa. Se on kiinni USADA:sta [Yhdysvaltain antidopinjärjestö], White arvioi.

Myöskin Lesnarilla on selvitettävänään omat dopingsotkunsa. Mies sai vuoden ottelukiellon käryttyään kielletyistä aineista heinäkuussa 2016.

WWE-tähti ei ole otellut UFC:ssä sen jälkeen. Jos hän haluaisi palata vapaaottelun pariin, olisi hänen ilmoittauduttava takaisin USADA:n dopingtestauksen piiriin.

Lähteet: TMZ, MMA Junkie