UFC:n kevyen raskassarjan maailmanmestari Daniel Cormier ei suostu antamaan vanhalle vihamiehelleen Jon Jonesille ”GOAT”-tunnustusta, eli kaikkien aikojen parhaan ottelijan tunnustusta.

Cormierin mielestä Jonesin dopingkäryt ovat pilanneet hänen perintönsä totaalisesti. Jones on kärähtänyt kiellettyjen steroidien käytöstä uransa aikana jopa kahdesti.

Viimeisin käry sattui viime kesänä heti sen jälkeen, kun Jones voitti kevyen raskassarjan MM-vyön Cormierilta. Mestaruus palautettiin Cormierille, ja Jonesia uhkaa nyt jopa neljän vuoden kilpailukielto.

Vaikka monet ovat nostaneet Jonesin kaikkien aikojen parhaaksi vapaaottelijaksi jenkkitähden huimien taitojen ja saavutusten perusteella, ei Cormier yhdy kuoroon.

Entinen olympiapainija ja UFC-konkari ei usko, että dopingista kärynneitä ottelijoita voidaan laskea mukaan väittelyyn kaikkien aikojen parhaan tittelistä.

– Hän ei ole kukaan. Hänelle annettiin taas kilpailukielto. Hän on dopingkohujen ympäröimä. Jos ongelmasi liittyvät steroideihin ja suoritusta parantaviin aineisiin, et saa tuollaista alustaa. Se on sama kuin ylistäisi Lance Armstrongia, Cormier latasi MMA Fightingille.

Lähde: MMA Fighting