UFC:n titteliottelu jouduttiin perumaan: Supertähdelle tehty hätäleikkaus – ”Tämä on todella vakavaa”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

UFC:n keskisarjan mestarin Robert Whittakerin ottelu peruttiin sunnuntaina, koska hänet jouduttiin kiidättämään leikkaukseen vain päivää ennen tapahtumaa. Whittakerin piti kohdata titteliottelussa Melbournessa Kelvin Gastelum.

Australialainen oli tuntenut olonsa väsyneeksi. Yöllä hän oli alkanut oksentaa ja hänet oli toimitettu sairaalaan. Lääkärit huomasivat miehellä olevan suolitukos ja tyrä, joten hänelle tehtiin hätäleikkaus. Operaatio oli kestänyt kolme tuntia.

– Jos tämä olisi tapahtunut ottelun aikana, se olisi voinut johtaa kuolemaan. Tämä on todella vakavaa, UFC:n puheenjohtaja Dana White totesi.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!