JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä. Hämäläinen nousi esiin pudotuspelien tärkeillä hetkillä viettäen kahta kahden maalin iltaa JPS:n noustua kahdella pakkovoitolla tiukasta sarjasta finalistiksi ja lopulta ratkaisi jatkoajalla mestaruuden JPS:lle.

– Ekat kampparipelit oli aika hiljasta. Tiesin, että ne maalit tulee vielä sieltä, kun on ollut paikkoja. Piti vain luottaa omaan tekemiseen eikä turhautua. Kun sain onnistumisia, niistä sai lisää virtaa. Muutenkin tuntui hyvältä pelata, kun sai olla terveenä, Hämäläinen selvittää omaa kevättään.

Jyväskylässä on jo pitkään tehty hyvää juniorityötä ja joukkue on ollut kärkikahinoissa useamman vuoden. Toistaiseksi nuori joukkue ei ole aivan ollut valmis mestariksi, mutta tänä keväänä joukkue kasvoi vihdoin riittävän hyväksi.

– Olihan matka tänne ihan huikee. Kausi on ollut haastava meille ja lähti todella huonosti liikkeelle. Sitten saatiin koko ajan peliä paremmin kulkemaan. Kauden lopulla alkoi pelaaminen olla jo uomissaan ja täytyy olla tyytyväinen kauden kulkuun ja siihen, että kausi oli nousujohteinen. Parina edellisenäkin vuonna on ollut mestaruus lähellä. Nyt sattui kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen.

Lähde: Jääpalloliiton tiedote