Dominic Breazeale kohtaa WBC-liiton maailmanmestari Deontay Wilderin lauantaina titteliottelussa. Breazeale lähtee otteluun ennakkoon ajateltuna melkoisena altavastaajana.

Wilder on päättänyt peräti 39 ottelua urallaan tyrmäyksellä. Breazeale myöntää sen, että vastassa on kovaa lyövä nyrkkeilijä, mutta hän kertoo, ettei aio ujostella Wilderin nyrkkien edessä.

– Olen valmis Deontayn voimalle. Otan iskut vastaan ja hymyilen takaisin. Hän on tottunut tyrmäämään vastustajansa, joten siinä kohtaa hän joutuu toteamaan ”voi paska”, kun minä vain hymyilen, Breazeale maalaili itsevarmasti Daily Mailille.

Wilderin kommentti ottelusta oli vähintään yhtä itsevarma. Tietysti.

– Nämä ottelijat pistävät aina itsensä tikkiin ja he kuvittelevat, että heillä on ottelusuunnitelma minua varten. He luulevat saavansa minut, mutta se ei mene niin. Mikään mihin tämä tyyppi on valmistautunut, ei tule toimimaan, Wilder paukutti.

Lähteet: Boxingnews, Daily Mail, Boxingscene