Fitness-urheilija hakeutui hoitoon erikoisen kyhmyn vuoksi – Lääkärit kertoivat naiselle karmeat uutiset: ”Sinulla on 12 kuukautta elinaikaa”

© Kuva: Getty Images

Fitness-tähti Nikki Jenkins luuli satuttaneensa nilkkansa salilla. Kuhmu ei kuitenkaan lähtenyt parantumaan millään ja paljastui lopulta karmivaksi kasvaimeksi.

39-vuotias englantilainen meni lääkäriin, jossa hänelle kerrottiin kyseessä olevan hyvänlaatuinen kysta, joka parantuisi itsestään ajan kuluessa. Hän meni jonkin ajan kuluttua lisätutkimuksiin, joista selvisikin, että kyseessä oli harvinaislaatuinen kasvain. Kasvain poistettiin leikkauksella ja kaiken piti olla kunnossa.

Muutamaa kuukautta myöhemmin rutiinitarkastuksessa ollut Nikki kuuli järkyttäviä uutisia. Syöpä oli palannut. Tällä kertaa se oli levinnyt hänen keuhkoihinsa. Naiselle kerrottiin, että hänellä on vain 12 kuukautta elinaikaa.

– En ymmärrä. Minulla ei ollut mitään oireita. Olen juossut ja tehnyt normaaleja asioita salilla. Luulin, että yskisin koko ajan ja näyttäisi sairaalta, mutta ei.

Nikki on päättänyt olla antamatta periksi taudille. Hän etsii perheensä kanssa vaihtoehtoisia hoitomuotoja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.