One more year! Tenniksen maailmanlistan entinen kutonen ilmoitti lopettamissuunnitelmastaan

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Espanjalainen tennisässä Carla Suarez Navarro päättää uransa kauteen 2020. 31-vuotias pelaaja on ollut uransa huippuaikoina maailmanlistalla kuudentena, mutta naisen nykyinen sijoitus on luiskahtanut viidenkymmenen huonommalle puolelle.

Hän kertoo, että elämään on tullut muutakin kuin tennis.

– Tennis on hyvin vaativa laji, jonka vuoksi pitää tehdä uhrauksia. Minulle on alkanut tulla elämässä muitakin prioriteetteja. Seuraavasta kaudesta tulee viimeiseni. Pelaan sen silti täysillä vaatimuksilla ja täydellän intensiteetillä, Navarro pohti AFP:n verkkosivuilla.

Hän hamuaa nousta WTA-rankingissa vielä mahdollisimman korkealle. Kokenut espanjalainen on voittanut urallaan kaksi WTA-titteliä ja ollut häviävänä puolena finaaleissa yhdeksän kertaa. Grand Slam -turnauksissa hän ei ole yltänyt kertaakaan neljän joukkoon, mutta on pelannut neljännesfinaaleissa seitsemän kertaa.

Navarron eläkepäivät ovat turvatut, sillä hän on voittanut palkintorahaa yli 11 miljoonaa dollaria.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!