Maastohiihdon Ski Tour jatkuu Ruotsissa ja Norjassa – Mäkihypyssä nähdään historiallinen kilpailu!

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Maastohiihdon Ski Tour jatkuu Ruotsin ja Norjan kilpailuilla. Mäkihypyssä seurattavaa on sekä naisten että miesten maailmancupien merkeissä. Yhdistetty palaa harjoitustauolta uuden valmentajan kanssa.

Viime viikonloppuna käyntiin polkaistu maastohiihdon Ski Tour jatkuu tiistaina sprinteillä Ruotsin Åressa. Sieltä joukkue jatkaa matkaansa Storlien–Meråkerin 38 kilometrin yhteislähtökilpailuihin. Kilpailu startataan Ruotsin Storlienista ja maaliin tullaan Norjan puolella Meråkerissa. Kiertue päättyy Trondheimin sprintteihin sekä takaa-ajoihin.

Mäkihypyssä maailmancupit jatkavat Itä-Eurooppaan, kun miesten maailmancupia hypätään Romanian Rasnovissa ja naisten maailmancupia Slovenian Ljubnossa. Suomalaisnaiset hyppäävät historiaa, kun ensimmäistä kertaa maailmancupissa maallamme on edustus joukkuekilpailussa. Romaniassa hyppäävää Antti Aaltoa lukuun ottamatta suomalaiset kilpailevat tulevana viikonloppuna suurmäen Suomen mestaruuksista Kuopion Puijolla.

Yhdistetty palaa kilpailutauolta ja joukkueet matkaavat sekä Trondheimin maailmancupiin että Eisenerziin Continental Cupiin. Nuorten olympialaisissa hopeaa ottanut Perttu Reponen kilpailee ensimmäistä kertaa maailmancupin osakilpailuissa tällä kaudella. Myös uusi mäkivalmentaja Falko Krismayr on joukkueen peräsimessä ensimmäistä kertaa kilpailutilanteessa.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!