UFC-ottelija Luke Rockhold joutui todella erikoiseen välikohtaukseen siviilissä.

25-vuotias keskisarjan entinen mestari oli lenkillä koiransa kanssa, kun hän havaitsi bussipysäkillä istuneen naisen. Tämä näytti likaiselta, ja Rockholdin arvion mukaan saattoi olla huumeiden vaikutuksen alaisena.

– Hän oli likainen, kasvoissa oli paljon paskaa. Ehkä verta tai jotain, Rockhold kertoi Talk Sportin mukaan Submission Radion haastattelussa.

Hän lähti jatkamaan matkaansa, kun yhtäkkiä nainen nousi ja lähti liikkeelle.

– Hän hyppäsi ylös ja alkoi juosta minua kohti kuin jokin zombi. En osannut yhtään odottaa sitä. Hän näytti siltä kuin olisi alkanut sylkäistä minua päin ja tartuttaa jotain.

Kun nainen ei näyttänyt pysähtyvän, Rockhold puolustautui vaistonvaraisesti julmalla potkulla. Monotus lennätti naisen ilmojen teille.

– Kun hän putosi maahan, hän alkoi täristä, mies jatkaa.

Koskemattomana selvinnyt Rockhold poistui sen jälkeen paikalta. Hän ei tiennyt tai kertonut, mitä naiselle lopulta kävi.

UFC 249 ilta näytetään Viaplayn lisäksi Viasat Urheilu -kanavalla! Tapahtuma alkaa Suomen aikaan kello 5:00 sunnuntai aamuna ja se huipentuu kevytsarjan mestaruusotteluun. Selostamossa Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen.