”Moni pelaaja on ollut taloudellisesti kovilla” – Wimbledon jakaa palkintorahoja, vaikkei legendaarista turnausta pelata

Tenniksen legendaarinen Wimbledonin Grand Slam -turnaus jouduttiin koronapandemian takia peruuttamaan kokonaan ensi kertaa sitten sotavuoden 1945. Turnausjärjestäjät ovat kuitenkin tehneet hienon eleen ja päättäneet jakaa palkintorahoja tästä huolimatta.

Tämän kesän turnauksessa olisi ollut mukana kaikkiaan 620 pelaajaa ja näille tullaan jakamaan kaikkiaan yli 10 miljoonan euron palkintopotti. Kaksinpelissä suoraan avauskierrokselle pääsemässä olleille pelaajille maksetaan 27 500 euroa ja myös nelinpelaajille, karsintojen kautta pääsarjapaikkaa hakeneille sekä rullatuolipelaajille maksetaan osuus potista – kullekin vähintään 5500 euroa.

– Tiedämme että nämä epävarmuuden kuukaudet ovat olleet todella huolta aiheuttavia, Winmbledonin toimitusjohtaja Richard Lewis sanoi BBC Sportin mukaan.

– Moni pelaaja on ollut taloudellisesti kovilla tänä aikana. He olisivat voineet rankingsijoituksensa perusteella täysin oikeutetusti laskea ansaitsevansa palkintorahaa Wimbledonista.

Hienon eleen mahdollistaa Wimbledonin miltei ainutlaatuinen vakuutus, jonka myötä turnaus on voinut maksaa pelaajien lisäksi korvauksia lipunostajille, tv-yhtiöille ja myös yhteistyökumppaneille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.