Sunnuntain vastaisena yönä käydyn UFC 252-tapahtuman pääottelu tarjosi katsojille kovan ja kovatasoisen väännön raskaassa sarjassa. Stipe Miocic sementoi paikkansa sarjan ykkösenä kukistamalla Daniel Cornierin kaiken tuomariäänin.

Kumpikin oli ottelussa vuorollaan niskan päällä, kunnes Miocic pääsi toisen erän lopulla muokaroimaan Cornieria oikein kunnolla ja vain erän päättyminen pelasti Cornierin. Hinta oli kuitenkin kova, sillä hänen vasen silmänsä oli täysin muurautunut umpeen.

– En nähnyt mitään ottelun lopun aikana, enkä näe mitään vasemmalla silmälläni. Ei se haittaa, en vain näe sillä mitään, Cornier kertoili ottelun jälkeen MMA Fighting -sivuston mukaan.

Cornier ei kuitenkaan luovuttanut, vaan oli uhkana Miocicille kaikki viisi erää. Tuomariäänet olivat lopulta kuitenkin melko selvästi Miocicin eduksi. Tämä antoi reilun tunnustuksen vastustajalle.

– Rehellisesti sanoen, hän on h…tinmoinen ottelija. Toivon hänelle pelkkää hyvää. Hän on hämmätyttävä mestari, kova kundi, Miocic suitsutti.