Suomalaisgolfari Matilda Castren esitti loistavaa peliä Georgian osavaltiossa Greensborossa LPGA Tourin kilpailun viimeisellä kierroksella. Hän iski sunnuntaina viisi alle -tuloksen 67, ja sijoittui jaetulle kahdeksannelle sijalle. Greensboron kilpailun voitti Yhdysvaltojen Ally McDonald.

Castren pelasi LPGA Drive On Champions hipissä kahdeksannen kilpailunsa naisten Yhdysvaltain kiertueella. Näissä jatkopaikka on irronnut hänelle seitsemän kertaa. Kiertuetulokkaan paras sijoitus ennen tätä viikkoa LPGA:lla oli aiemmin lokakuussa pelatun major-kilpailun Women’s PGA Championshipin 23. tila.

Suomalaisista ainoastaan Minea Blomqvist-Kakko oli sijoittunut aiemmin LPGA-kiertueella top 10:een. Hän oli vuoden 2008 Safeway International -kilpailussa kolmas. Vuonna 2004 käydyssä, niin ikään LPGA:n ohjelmaan kuuluneessa, Women’s British Openissa Blomqvist-Kakko ylsi kahdeksanneksi.

Lähde: Golfpiste.com