Salibandyliiton verkkosivut kertovat, että Tampereen Classic muuttaa Lempäälän Ideaparkiin. Seuran tavoitteena on rakentaa maailman paras salibandytapahtuma, joka tarjoaa katsojille uudenlaista elämyksellisyyttä ja kumppaneille uusia tuotteita. Samalla kyse on vielä suuremmasta muutoksesta.

Syksyllä 2021 Classic kokee koko toimintansa merkittävimmän muutoksen seuran muuttaessa Suomen tunnetuimpaan kauppakeskukseen Lempäälän Ideaparkiin. Miesten ja naisten F-liigan kotiottelut sekä junioreiden SM-sarjaotteluita pelataan jatkossa Ideaparkin uuden ajan tapahtuma-areenalla.

Kyse on kuitenkin paljon muustakin kuin vain otteluista, sillä Classic avaa Ideaparkiin samalla myymälän sekä erilaisiin asiakastilaisuuksiin suunnitellun loungen ja muuttaa myös toimistonsa kuluvan kauden jälkeen Ideaparkiin. Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus on neljän vuoden mittainen.

– Pelasimme syksyllä 2017 Salibandyliigaottelun TPS:ää vastaan Singaporessa. Ottelu pelattiin kauppakeskuksessa, ja jo silloin minulle tuli ajatus, että jotain tällaista sen pitäisi olla meilläkin eli urheilu tuodaan keskelle ihmisiä. Tämän jälkeen asiat ovat edenneet askel askeleelta. Meille on tärkeää ettei jämähdetä paikoilleen, vaan tehdään rohkeita tekoja ja katsotaan mihin ne johtavat. Nyt on oikea aika tehdä tämä huikea muutos, taustoittaa muutosta Classicin toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola.

Lähde: Salibandyliiton verkkosivut