Team Ironia edustavien suomalaisuimareiden Jenna Laukkasen ja Ida Hulkon kisaaminen Uinnin ammattilaisliiga International Swimming Leaguessa jatkui maanantaina tapahtuman yhdeksännessä matsissa. Molemmat uimarit osallistuivat matsin ensimmäisenä päivänä kolmeen lajiin.

Suomalaiset avasivat päivänsä 200 metrin rintauinnissa, jossa Laukkanen ui viidenneksi ajalla 2:22.22 ja Hulkko oli seitsemäs ajalla 2:25.16.

50 metrin rintauinnissa Hulkko jatkoi vakuuttavia otteitaan sijoittuen toiseksi ajalla 29.46. Laukkanen oli kilpailun neljäs ajalla 29.94.

– Päivän starteista jäi vähän tyhjä fiilis. Uinnit olivat ihan ok-tasolla, mutta ei meno ollut tänään mitään ilotulitusta. Edellinen kisa painaa hieman vielä kropassa, mutta huomenna sitten vain uuteen nousuun. Tämä matsin ensimmäinen päivä on kuitenkin suhteessa todella tiukka rutistus meille rintauimareille, joten en ihmettele yhtään, että kropassa painaa, Laukkanen kertasi päivää.

Team Iron kisasi edellisen matsinsa viime viikon torstaina ja perjantaina. Maanantaina alkanut kaksipäiväinen matsi on Laukkasen ja Hulkon edustaman Team Ironin neljäs ja samalla viimeinen ISL:n runkosarjassa.

– 200 metrin rintauinti oli taktikoitu ja järkevä uinti. 50 metrillä tuntui, että vauhti oli ihan kohdillaan, mutta huomaan myös, että usean viikon kisaaminen alkaa jo tuntua kropassa, Hulkko kommentoi päivän uintejaan Uimaliiton sivuilla.

Sekä Laukkanen että Hulkko olivat maanantaina mukana myös Team Ironin 4×100 metrin sekauinnin viestijoukkueissa rintauintiosuuksilla. Team Iron sijoittui naisten viestissä sijoille kolme ja seitsemän.

Hulkon ja Laukkasen uinnit Team Ironin riveissä jatkuvat huomenna tiistaina. Alustavien tietojen mukaan molemmat uimarit kisaavat 100 metrin rintauinnissa ja Laukkanen myös 100 metrin sekauinnissa.

International Swimming Leaguen runkosarja päättyy tiistaina. Kymmenestä joukkueesta kahdeksan jatkaa semifinaaleihin, josta neljä joukkuetta etenee finaaliin.

Lähde: Uimaliiton verkkosivut