Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori on kommentoinut sosiaalisessa mediassa Ylen uutista.

Yle kertoi verkkosivuillaan, että se näyttää suorana Kalle Koljosen välierän sulkapallon EM-kisoissa.

Valavuori bongasi kuitenkin epäkohdan.

– ”Lähetyksessä ei ole selostusta.” Suomalainen pelaa EM-välierässä lajissa, jota harrastaa arviolta 200 miljoonaa ihmistä ja me ei saada selostusta. Tuokaa mulle mikrofoni, minä voin selostaa. Tsemiä, Koljonen! Aja sitä varsaa! veisteli Valavuori Twitterissä.

Tviitti tästä.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
"Lähetyksessä ei ole selostusta." Suomalainen pelaa EM-välierässä lajissa, jota harrastaa arviolta 200 miljoonaa ihmistä ja me ei saada selostusta. Tuokaa mulle mikrofoni, minä voin selostaa. Tsemiä, Koljonen! Aja sitä varsaa!

Yle Urheilu

@yleurheilu
Koljosen EM-välierä suorana Yle Areenassa – vastassa maailmanlistan kakkonen yle.fi/urheilu/3-1191…