”Ei hassumpi ottelu” – UFC266:n huippuottelu sai jopa Conor McGregorin lämpenemään

© Kuva: Getty Images

Loukkaantumisestaan toipuva UFC-supertähti Conor McGregor ei ole varsinaisesti tunnettu muiden vapaaottelijoiden ylistämisestään, mutta sunnuntain vastaisen yön UFC266 huippuottelu sai irlantilaisenkin myhäilemään.

Alexander Volkanovskin ja Brian Ortegan kohtaamisessa ei totisesti nyhjäilty, vaan tapahtumia riitti läpi kaikkien viiden erän. Hallitseva mestari Volkanovski oli hienoisesti niskan päällä, mutta Ortega pani sinnikkäästi hanttiin australialaiselle läpi kamppailun.

Volkanovski voitti ottelun tuomariäänin ja otti jo 20. perättäisen voittonsa – näistä kymmenen viimeisintä UFC:ssa. Ottelu keräsi kaikkineen runsaasti ylistystä ja tätä keräsivät molemmat ottelijat. McGregor oli maltillisemmasta päästä kommentissaan, mutta omassa skaalassaan kehu oli melkoinen.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)