Iina Kuustosen tähdittämän Punttikomedia-elokuvan traileri on julkaistu.

Elokuvassa Kerttu (Iina Kuustonen) on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille, jossa käy ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus. Äkkiarvaamatta hän päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi osuu entinen geneettinen ihme, kehäraakki kehonrakentaja Vili (Mikko Töyssy), jolla on elämäntarkoitus hukassa. Eriparisella kaksikolla on paljon opittavaa toisiltaan. Ennen kuin Kerttu saadaan kisakuntoon ja Vili takaisin elämänsyrjään, on molempien kasvettava ihmisinä ja voitettava jyrkkiä ennakkoluuloja.

Kehonrakennukseen ja fitness-kulttuuriin liittyy ennakkoluuloja. Elokuva avaa tätä maailmaa katsojille asiantuntevasti ja älyttömyyksiä revitellen. Viihteellisellä ja hauskalla elokuvalla on myös toinen syvempi tarina, joka kertoo oman tien löytämisestä, voimaantumisesta ja ennakkoluulojen murtamisesta.

Elokuva saapuu valkokankaille vuonna 2022.

Katso traileri alta: