Pituushyppääjä Kristian Pulli epäonnistui pahemman kerran Eugenen MM-kisojen karsinnassa. Hänen hyppynsä kantoivat 755, 756 ja 731.

Pettymys oli melkoinen, sillä pari päivää sitten Pulli povasti Iltalehdelle kovaa hyppyä.

– Lupailee reilusti yli kahdeksaa metriä. Mutta karsinnasta pitää päästä jatkoon. Ei riitä tasainen kasin suorittaminen, vaan piikkihyppy, kun haluaa kärkisijoituksia, täräytti Pulli Iltalehdelle.

Pulli sanoi vielä tuolloin, että tiistaina Yhdysvalloissa tehty viimeistelyharjoitus meni erinomaisesti. Nyt miehellä oli eri ääni kellossa.

– Siinä oli yksi erittäin hyvä harjoitus, mutta se ei näkynyt karsinnassa millään tavalla. Jotakin siinä välissä tapahtui. Ehkä siinä tehtiin virhearviointi, Pulli mietti.

– Ehkä se harjoitus olisi pitänyt jättää kevyemmälle ja jättää paukut karsintaan, arvioi Pulli SUL:n tiedotteella.

Pulli hämmästeli heikkoa virettään MM-kisojen parrasvaloissa.

– Oli todella tyhjä olo. Pää, kroppa ja jalat eivät jostain syystä tuntuneet omalta. Selityksiä siihen voi etsiä, vaikka mistä. Mutta se ei muuta tosiasiaa, että tänään ei kulkenut, Pulli sanoi.

Pullin kauden paras on kantanut tasan kahdeksan metriä. Miehen nimissä oleva SE-tulos on 827. Mies käänsi nopeasti katseensa elokuun EM-kisoihin.

– Nyt ei auta kuin miettiä, mitä on tehty väärin ja siirtyä sitten valmistautumaan EM-kisoihin ja hakea sieltä sitä revanssia.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu