Kamppailulajien maailmaan liittyy paljon kulissien takaista draamaa. Yksi melkoinen sotku on nähty viime päivinä Pohjois-Amerikassa.

Kaikki alkoi, kun australialainen UFC-ottelija Megan Anderson esitti ikäviä väitteitä saamastaan kohtelusta Glory MMA and Fitness -salilla. Anderson ei ollut tyytyväinen saamaansa valmennukseen ennen mestaruusottelua Amanda Nunesia vastaan. Salilla myös treenannut Jeff Molina ei niellyt Andersonin väitteitä.

Molinan mukaan Andersonin valmistautuminen ei ollut ammattimainen. Korkki oli auki, ja nainen hakkasi surutta treenikavereita, jotka eivät olleet samalla tasolla hänen kanssaan. Harjoittelukaan ei maistunut kunnolla.

Twitter-sotku sai ikävän käänteen, kun eräs fani nosti esiin salilla valmentavan James Krausen nimen ja väitti Andersonin harrastaneen seksiä miehen kanssa. Anderson vastasi yllättäen viestiin Twitterissä.

– Sinun pitäisi itse asiassa kysyä (Laura) Sankolta tuosta asiasta… kuittasi Anderson viestissä, jonka hän poisti nopeasti.

Laura Sanko harjoitteli siis samalla salilla. Hän on nykyään toimittajana UFC:ssä ja yksi tv-lähetysten kasvoista. Tilanteesta tekee kiusallisen se, että sekä Sanko ja Krause ovat naimisissa. Anderson ja Sanko olivat pitkään lämpimissä väleissä. Heillä oli esimerkiksi yhteinen podcast.

Kuvankaappaus tästä.